Donkerfeest

Het leukste avond ritueel voor je kind! Meer verbinding met je kind door positieve aandacht te geven aan het eind van de dag.

Herkenbaar?

Heb je een kind met prikkelverwerkingsproblemen? Is het avondritueel soms een uitdaging voor jullie en herken je de volgende vragen en gedachten?

Z
Heeft jouw kind moeite met naar bed gaan?
Z
Is jouw kind aan het einde van de dag overprikkeld?
Z
Heb je geregeld last van spanning in jouw lichaam en/of slaap je slecht?
Z
Heb je soms moeite met geduldig blijven?
Z
Vind je het belangrijk om positief en verbindend op te voeden?
Z
Heb je moeite met de emotionele uitbarstingen van je kind?
Z
Heb je als ouder moeite met balans te vinden tussen de zorg voor je kind(eren), werk, relaties en persoonlijke behoeften. Verlang je naar momenten van rust en zelfzorg?

Maar denk je…

Het is een fase maar hoe komen we er er doorheen?
Het is wat het is, ik moet niet klagen.
Ik wil graag positief en geduldig zijn maar hoe doe ik dat als mijn geduld op is?
Wat zou het fijn zijn als we in de avond allen tot rust kunnen komen en plezier hebben.
Ik wil meer rust uitstralen en beter slapen.

Verlang je naar

Z
Verbinding en plezier met je kind
Z
Positiviteit in de opvoeding
Z
Diepe ontspanning en minder stress
Z
Praktische hulpmiddelen
Z
Voorspelbaarheid en routine
Z
Heb je behoefte aan kennis en begrip op het gebied van  slaapgewoonten en avondroutines?
Z
Rust en ontspanning, wanneer de dag intensief is geweest

Wat heb ik te bieden?

In deze online academie vind je  verhalen voor het slapen gaan met praatplaat, speelse massagekaartjes en ademkaartjes voor kind en ouder, pictogrammen voor jullie avondritueel, yoga nidra voor jou als ouder.

Kortom liefdevol samen de dag afsluiten! Waardoor het hele gezin beter gaat slapen en de volgende ochtend ontspannen weer op staat.

Dit is wat je leert

 • Samen met jou kind een voorspelbaar en visueel avondritueel maken
 • de kracht van aanraking door middel van korte speelse massages
 • Samen qualitytime creëren
 • Speelse ademhalingsoefeningen
 • Voorspelbaar en verbindend zijn
 • Ontspannen met de Yoga Nidra liggende ontspanning
 • Je leert je kind ontspannen
 • De overgang maken van de drukke dag naar bedtijd
 • Een liefdevolle basis met je kind
 • Je gaat elkaar beter aanvoelen
 • Betrouwbaar ouderschap

Kids don’t do what we tell them

They do what we do

Donkerfeest thema’s

Bos thema

Dit is Vicco het vosje hij is dol op dansen, dans je met hem mee?

Zee thema

Dit is Stoffel de schildpad ze neemt je mee op een mooi avontuur.

Jungle thema

Dit is Gigi de Giraffe ze gaat op droomreis met Sophie waar ze genieten van hun vrijheid.

 

Pakket & prijs

Dit pakket bevat:

Het leukste online slaapfeestje van Nederland waarin je leert hoe je met je kind een verbindend avondritueel creëert. Waarmee je kiest uit de elementen en zo met pictogrammen jullie avondritueel samenstelt. Het pakket is 24/7 beschikbaar en bevat drie thema’s:

Jungle, Zee en Bos en in alle thema’s zitten de volgende elementen:

 • Verhaal voor het slapen gaan met audio, voorleesboek en praatplaat
 • Pictogrammen voor het maken van het avondritueel
 • Drie massagekaartjes met uitleg
 • Twee ademkaartjes met uitleg
 • Ontspanning (ingesproken om lekker samen te luisteren onder een dekentje)

De pakketprijs is 62,50

Wie ben ik?

Mijn naam is Isabella Trip, ik ben geboren op 14 oktober 1976 in Woerden en woon sinds 2002 in de prachtige provincie Groningen.

Ik heb sinds 2015 mijn eigen yogastudio waar ik zes keer per week leuke mensen ontmoet en we samen genieten van Dru yoga en de diverse ontspantechnieken.

Ik ben getrouwd met Arjan Trip, de vader van onze twee kinderen, Pascal (2005) en Sophie (2007). Het opvoeden van onze kinderen was bij tijd en wijlen een uitdaging. Wanneer ik terug kijk en zie waar we nu staan loopt mijn hart over van liefde en trots voor ons bijzondere gezin.

Pascal werd ziek toen hij 1,5 jaar oud was en veranderde als een blad aan de boom. Hij stopte met praten, keek door mij heen en was de hele dag in paniek. Zijn taalbegrip verdween wat het communiceren uiterst lastig maakte. Hij was daardoor zo in de war, zijn leven was geen pretje en het mijne dus ook niet. Het was vreselijk om hem zo te zien lijden! Ik ondervond wat de term “je moedeloos voelen” inhield.

 

Liefdevol opvoeden werd mijn expertise

Pascal werd gediagnostiseerd met klassiek autisme en doorverwezen naar een kinderdagcentrum. De grond schoof onder mijn voeten vandaan, dit kon toch niet waar zijn, ons lieve slimme kleine mannetje was ineens niet meer leerbaar?

Ik heb daarom een thuis onderwijsprogramma opgezet voor Pascal en met behulp van onze zorgverleners en experts is Pascal de afgelopen 13 jaar getransformeerd naar een heel gelukkige en grappige jongeman.

Omdat Pascal heel snel leerde lezen en schrijven mocht hij op zijn 12e  jaar van de kinderdagcentrum naar het speciaal onderwijs waar hij nog zes jaar kon leren en uiteindelijk zijn schooldiploma VSO heeft gehaald. Sinds kort werkt hij drie dagen als boer op de zorgboerderij en een dag per week op de facilitaire dienst bij ons in het dorp. Het leven lacht ons weer toe en ik ben zo ongelooflijk dankbaar voor waar we nu staan met ons gezin.

Ik heb diverse cursussen gevolgd van Dru yoga docenten, kinderyoga docente, gebarentaal, contactgericht spelen, sensorische integratie, seksuele ontwikkeling bij kinderen, systemische therapie etc.

Begin 2023 voelde ik dat het tijd was voor een nieuw element in mijn bedrijf en heb toen besloten een online bedrijf op te zetten om mijn opgedane vaardigheden te delen. Het eerst programma in de online academie is het avondritueel met praktische en liefdevolle hulpmiddelen voor kinderen met prikkelverwerkingsproblemen. Het doel is ouders kostbare tijd te besparen en het avondritueel liefdevol, ontspannen en verbindend te maken. Het is ons avondritueel waar Pascal en Sophie enorm van hebben genoten en wat ons in de avonden rust gaf. Sophie heeft het er nog wel eens over hoe fijn ze het vond. Kortom een liefdevol avondritueel die ik heel graag met jullie deel!

Mijn tip voor jonge ouders; geloof in jouw kind ook als de ontwikkeling anders loopt, we zijn immers allemaal uniek! Stel jezelf de vraag; wat kan wel? en ga hiermee aan de slag en als ik je daarbij kan helpen hoor ik het graag, ik wacht op jouw uitnodiging.

Lieve groet Isabella